КБР услуга pod пополнување - Feellife здравство Inc
Каде се наоѓаме
202 Северна Калифорнија Ave, Град индустрија Калифорнија
1-626-3307500
Јавете ни се сега

КБР услуга pod полнење

КБР Pod Пополнување

Feellife САД фабрика е опремена со напредни објекти за автоматско полнење и производствена линија. Со текот на многу години на POD кертриџ пополнување искуство, ние сме во состојба да им понуди на глобалната клиент широк спектар на различни услуги кои можат да бидат прилагодени на вашите КБР е-течни пополнување потреби.

http://www.feellife.net/cbd-pod-filling-service/

CBD OEM service

Feellife САД фабрика е опремена со напредни објекти за автоматско полнење и производствена линија. Со текот на многу години на POD кертриџ пополнување искуство, ние сме во состојба да им понуди на глобалната клиент широк спектар на различни услуги кои можат да бидат прилагодени на вашите КБР е-течни пополнување потреби.

ДПП фабрика за производство

· 18000m модернизира фабриката;
· AEMSA, GMP (фармацевтски одделение) стандарди за производство;
· ISO8 стандард dustproof работилница
· Строго ги следат САД стандарди за заштита на животната средина, процесот на производство и квалитет на следење.

Специјализирана за КБР POD ПОПОЛНУВАЊЕ

Feellife САД фабрика е опремена со напредни објекти за автоматско полнење и линија за производство .Со текот на многу години на КБР POD кертриџ пополнување искуство, ние сме во состојба да им понуди на глобалната клиент широк спектар на различни услуги кои можат да бидат прилагодени на вашите КБР е-течност исполнување на потребите.

ВИСОКА ЕФИКАСНОСТ

Повеќе автоматски производствени линии, со капацитет за производство на 15.000 шишиња на ден

ВИСОК КВАЛИТЕТ

Строга контрола на квалитетот на системот обезбедува бренд на нашите клиенти со висока репутација на пазарот

Стапи во контакт

Ние би сакале да се слушне од тебе!

e-mail: marketing@feellife.com