Каде се наоѓаме
202 Северна Калифорнија Ave, Град индустрија Калифорнија
1-626-3307500
Јавете ни се сега

Mesh инхалатор

Третиот начин на администрација - пренослив интелигентни инхалатор, има значење на епохата одлуки за ослободување на ограничени ресурси за здравствена заштита ефективно. Во меѓувреме FEELLiFE активно поврзува со дигитален облак технологија, создавање на дишење театри APP, заштеда на болницата решенија на еден-стоп, постигнување на големи податоци вредности се протега во професионална медицинска област, прави напори да се создаде "мудрост медицински облак".