Vendndodhja jonë
202 North California Ave, City of Industry Kalifornisë
1-626-3307500
Na telefononi tani
 • FEELLiFE vendosjen e fabrikës USA bazuar në qëllimin e ofruar kohë të shkurtër të çojë, kohën e dorëzimit dhe mallrave më të ulët për klientët. prodhimit dhe auditimit standardet e SHBA gjithashtu japin klientëve siguri dhe besim më të madh.

Rreth nesh

Që të ngritur në vitin 2009, FEELLiFE është fokusuar në kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e e-lëngshme, zhvilluar me shpejtësi në të lartë globale e-lëngshme OEM prodhuesit, duke siguruar cilësi të lartë e-lëngshme të produkteve për shumë marka të njohura E-lëngshme ane e mbane botes.

Me fabrika moderne ndërkombëtare standarde, seminarit farmaceutike klasën e pa pluhur dhe linja e montimit, FEELLiFE të sigurt çdo shishe e e-lëngshme për të përmbushur kërkesat e cilësisë së lartë.

FEELLiFE vendosjen e fabrikës USA bazuar në qëllimin e ofruar kohë të shkurtër të çojë, kohën e dorëzimit dhe mallrave më të ulët për klientët. prodhimit dhe auditimit standardet e SHBA gjithashtu japin klientëve siguri dhe besim më të madh.

Më shumë detaje

Avantazhet tona

 • R & D përvojë
 • TPD respektuar
 • FDA në përputhje
 • Optional flavors
 • patentat ndërkombëtare
 • Kapaciteti i prodhimit

VIDEO SHOW

Are You Ready to order this

offers excellent, comprehensive customer service every step of the way. Before you order.
blerë tani

Flavors reja

HOT SALE

rishikim

konsumatorët e kënaqur

Powered by over 4,000 customers trust us with their vaping love.
Bashkohu me ne tani
 • Vjeç R & D Experience

  8+

  Vjeç R & D Experience

 • bottles/day

  100000+

  bottles/day

 • Flavors for options

  2000+

  Flavors for options

 • konsumatorët e vendeve

  36+

  konsumatorët e vendeve

Recents Tips & News

të parë më pas +
THE WHATS AND WHYS OF VAPING CBD
Share Post ( 12) e preferuar ( 12) Komente ( 12)

THE WHATS AND WHYS OF VAPING CBD

Nov-14-2019 by gd-admin

CBD vape juice, also recognized as CBD e-liquid or cannabis e-juice, is known as a useful and co...
Can Vaping CBD Cause a Failed Drug Test or Get You High?
Share Post ( 12) e preferuar ( 12) Komente ( 12)

Can Vaping CBD Cause a Failed Drug Test

Nov-13-2019 by gd-admin

CBD has become hugely popular recently, especially among vapers. Whether you use CBD vape juice ...