CBD pod mbushjes shërbimit - Feellife shëndetësor Inc
Vendndodhja jonë
202 North California Ave, City of Industry Kalifornisë
1-626-3307500
Na telefononi tani

CBD shërbimit pod mbushje

CBD Pod Mbushja

Fabrika Feellife USA është e pajisur me pajisje të avancuar mbushje automatike dhe linjë prodhimi. Me mbi shumë vite fishek POD përvojë mbushje, ne jemi në gjendje të ofrojnë konsumatorin globale një gamë të gjerë të shërbimeve të ndryshme që mund të jenë të përshtatura për CBD e-lëngshme juaj të plotësojë nevojat.

http://www.feellife.net/cbd-pod-filling-service/

CBD OEM service

Fabrika Feellife USA është e pajisur me pajisje të avancuar mbushje automatike dhe linjë prodhimi. Me mbi shumë vite fishek POD përvojë mbushje, ne jemi në gjendje të ofrojnë konsumatorin globale një gamë të gjerë të shërbimeve të ndryshme që mund të jenë të përshtatura për CBD e-lëngshme juaj të plotësojë nevojat.

FABRIKE GMP PRODHIMI

· 18000m modernizuar fabrikë;
· AEMSA, GMP (klasa farmaceutike) Standarde e prodhimit;
· ISO8 punëtori standarde papërshkueshëm nga pluhuri
· Ndjekim rreptësisht USA standardet për mbrojtjen e mjedisit, procesin e prodhimit dhe ndjekja e cilësisë.

SPECIALIZUARA NË CBD POD mbushje

Fabrika Feellife USA është e pajisur me pajisje të avancuar automatike mbushje dhe linjë e prodhimit .Me gjatë shumë viteve të CBD POD fishek përvojë mbushje, ne jemi në gjendje të ofrojnë konsumatorëve globale një gamë të gjerë të shërbimeve të ndryshme që mund të jenë të përshtatura për CBD e-lëngshme tuaj plotësuar nevojat.

Efikasitet të lartë

Multiple linjat e automatizuar e prodhimit me një kapacitet për të prodhuar 15.000 shishe në ditë

CILESI E LARTE

Të rreptë të sistemit kontrollet e cilësisë siguron markë e klientëve tanë me një reputacion të lartë në treg

Merrni në kontakt

Ne do të duan të dëgjojmë nga ju!

email: marketing@feellife.com