Vendndodhja jonë
202 North California Ave, City of Industry Kalifornisë
1-626-3307500
Na telefononi tani

E-lëng

Me fabrika moderne ndërkombëtare standarde, seminarit farmaceutike klasën e pa pluhur dhe linja e montimit, FEELLiFE përdorni cilësisë më të lartë, më të pastër, nicotineavailable farmaceutike klasën e në treg, klasën farmaceutike glycol propylene dhe perime glicerinë dhe më të lartë flavorings cilësia e e-lëng dhe aditivëve, bëjnë që çdo shishe e e-lëngshme për të përmbushur kërkesat e cilësisë së lartë.

  • Feellife udhëzues Product